Naši klijenti o nama...

 • U Derma Venus sam došla temeljem preporuke poznanice koja je bila izuzetno zadovoljna tretmanom epilacije dlaka na licu laserom. Dlake na licu skidam godinama, različitim metodama, ali ni jedna nije bila toliko učinkovita kao ova u Derma Venusu - dlaka više nema!!! Također, duže vremena borim se i sa pigmentacijskim mrljama i nakon mezoterapije, izuzetno sam zadovoljna rezultatom - moje lice izgleda puno, puno bolje. Uz to, u Derma Venusu je odlična atmosfera uz profesionalan i srdačan pristup!

  Martina Levačić

 • Bila sam na tretmanu osvježenja usnica kod dr Natalije Pavlović. Uz obilje informacija i dobru volju, dr Pavlović je izuzetno profesionalno i razumljivo objasnila cijelu proceduru. Rezultati odlični, sve pohvale.

  Adela Plevanč, knjigovotkinja

 • Derma Venus sam došla na preporuku prijateljice koja je isto bila na tretmanu laserske epilacije dlaka. Tretman je bio vrlo ugodan, a željeni rezultati postignuti u dogovorenom roku. Specijalistica za laser Vesna Žugović bila je stručna te izuzetno strpljiva i spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završene epilacije što mi je jako pomoglo u daljnjem održavanju lijepe i mladenačke kože lica. Svima bih preporučila Derma Venus i laser epilaciju sa najboljim Candela laserom zbog odličnih rezultata.

  Sandra Mihelčić, poslovna savjetnica

 • Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me na dermatološkom pregledu kod dr Ante Perice u ordinaciji Derma Venus. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je dr Perica fokusiran da riješi svaki dermatološki probem na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti.

  Vlado Budić, državni službenik

 • Išla sam na mikrodermoabraziju u ordinaciju Derma Venus i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i uslugom. Tretman je radila med.sestra Željka izuzetno profesionalno i moje je lice zasjalo već nakon 1 tretmana. Sve u svemu, izuzetno zadovoljna tretmanom i sve pohvale za tim Derma Venus ;)

  Josipa Dumančić, privatna poduzetnica

 • U par navrata sam koristila usluge laserske epilacije lica i ruku u Derma Venusu. Tretmani nisu gotovi, a već se vide rezultati. Specijalistica za laser Vesna Žugović spremna je odgovoriti na sva pitanja da bi vam uklonila strah i unijela povjerenje u tretman i nju. Strpljivost, uslužnost te kvaliteta kod njih ne izostaju.

  Renata Matošina

 • U Derma Venus sam došla na lasersko uklanjanje dlačica. Ljubazno osoblje te stručnost gđe.Vesne, specijalistice za laser, otklanja svaku nelagodu. Tretman je brz i neusporedivo ugodniji od svih metoda koje sam isprobala ranije. I što je najbitnije rezultat je vidljiv i trajan, a koža je mekana i glatka.

  Nataša Mandić, dipl.ing.

 • Bio na kirurškom uklanjanju madeža, brzo i bezbolno :D

  Karlo Gorički

ANTI AGING

Osjećate li se mlađi nego što izgledate? Uz pomoć najnovijih anti aging tretmana uskoro će i Vaša koža blistati.

Anti aging metode pomlađivanja u našem centru radi isključivo liječnik s višegodišnjim iskustvom.

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri najčešće se koriste za popunjavanje bora na licu i vratu, za lifting lica, podizanje i popunjavanje jagodica kao i za hidrataciju i ispravljanje neravnina na koži cijelog lica.

Kako izgleda tretman hijaluronskim filerima?

Mezoterapija

Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne tvari ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm. Mezoterapijom se dobija i intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava.

Kako izgledaju tretmani mezoterapijom? Na kojim dijelovima tijela se radi mezoterapija?

Kemijski pilinzi

Kemijski piling je procedura poboljšanja kvaliteta i strukture kože tijekom dugog vremenskog razdoblja. Efekti koji se dobijaju korištenjem kemijskih pilinga još uvijek su zlatni standard u odnosu na sve druge metode pomlađivanja kože.

Kemijski piling lica je medicinski tretman u toku kojeg obučeni liječnik na kožu nanosi određene postotke kiselina sa ciljem uklanjanja oštećenog sloja kože. Ovaj postupak omogućava obnavljanje uklonjenog sloja novim i zdravijim slojem kože.

Kada je kemijski piling efikasna metoda? Na kojim dijelovima tijela se mogu raditi kemijski pilinzi?

PRP plazma tretman

Procesom starenja koža gubi svoju elastičnost, sjaj i volumen. Traganjem za najadekvatnijom stimulacijom kože prirodnim putem došlo se do rješenja da se u kožu ubrizga vlastita krvna plazma tehnikom mezoterapije. Takva metoda naziva se PRP - platelet rich plasma tretman.

Što je PRP tretman i kako se radi?

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja odumrlih stanica sa površinskog sloja kože. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Prvi put je korištena u Italiji 1985. godine i od tada se primjenjuje u gotovo svim zemljama svijeta.

Na kojem tipu kože je mikrodermoabrazija najuspešnija i za što se najčešće koristi?

Uklanjanje podočnjaka

Uzrok za pojavu podočnjaka može biti genetska predispozicija, pušenje, loša cirkulacija, loša prehrana, alergijske reakcije ili nepravilni ritam spavanja. Najčešće pojava podočnjaka ne predstavlja znak oboljenja unutrašnjih organa ali je svakako jasan signal da nešto treba poduzeti. Prvi razlog je da kako starimo, tijekom godina, popuštaju ligamenti koji drže masne jastučiće podočnjaka, zbog čega oni postaju sve upadljiviji. Drugi razlog za formiranje podočnjaka je lagano nestajanje masnog tkiva koje se nalazi ispod njega. Na taj način podočnjak postaje vidljiviji i čini se većim iako je ostao iste veličine. Treći razlog pojave jastučića i crnih kolutova ispod očiju je poremećaj cirkulacije te regije i naglašenost venskog spleta.

Koje su efikasne metode za uklanjanje tamnih podočnjaka?

Uklanjanje hiperpigmentacija, pjega i kapilara

Kemijski pilinzi su veoma efikasna metoda uklanjanja pjega i hiperpigmentacija na koži. Najefikasniji su tretmani sa TCA – trikloroctenom kiselinom. Tretman se intenzivno primjenjuje na području mrlja, a zatim ujednačeno prijeđe cijela površina kože i tako se postigne efekat i u poboljšanju teksture kože i u ublažavanju ili potpunom uklanjanju pjega i hiperpigmentacija. Obzirom da kiselina utječe na same melanocite (stanice koje stvaraju pigment) efekat je dugotrajan, a nakon prvog sunčanja ne nastaje ponovno vraćanje pigmenta.

Odlični rezultati kod uklanjanja hiperpigmentacija i pjega postižu se laserom.

Laser uspješno koristimo i za uklanjanje kapilara sa područja lica.

Odaberite tretman za koji bi ste se željeli naručiti:

Upišite vašu email adresu