Naši klijenti o nama...

 • U Derma Venus sam došla temeljem preporuke poznanice koja je bila izuzetno zadovoljna tretmanom epilacije dlaka na licu laserom. Dlake na licu skidam godinama, različitim metodama, ali ni jedna nije bila toliko učinkovita kao ova u Derma Venusu - dlaka više nema!!! Također, duže vremena borim se i sa pigmentacijskim mrljama i nakon mezoterapije, izuzetno sam zadovoljna rezultatom - moje lice izgleda puno, puno bolje. Uz to, u Derma Venusu je odlična atmosfera uz profesionalan i srdačan pristup!

  Martina Levačić

 • Bila sam na tretmanu osvježenja usnica kod dr Natalije Pavlović. Uz obilje informacija i dobru volju, dr Pavlović je izuzetno profesionalno i razumljivo objasnila cijelu proceduru. Rezultati odlični, sve pohvale.

  Adela Plevanč, knjigovotkinja

 • Derma Venus sam došla na preporuku prijateljice koja je isto bila na tretmanu laserske epilacije dlaka. Tretman je bio vrlo ugodan, a željeni rezultati postignuti u dogovorenom roku. Specijalistica za laser Vesna Žugović bila je stručna te izuzetno strpljiva i spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završene epilacije što mi je jako pomoglo u daljnjem održavanju lijepe i mladenačke kože lica. Svima bih preporučila Derma Venus i laser epilaciju sa najboljim Candela laserom zbog odličnih rezultata.

  Sandra Mihelčić, poslovna savjetnica

 • Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me na dermatološkom pregledu kod dr Ante Perice u ordinaciji Derma Venus. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je dr Perica fokusiran da riješi svaki dermatološki probem na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti.

  Vlado Budić, državni službenik

 • Išla sam na mikrodermoabraziju u ordinaciju Derma Venus i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i uslugom. Tretman je radila med.sestra Željka izuzetno profesionalno i moje je lice zasjalo već nakon 1 tretmana. Sve u svemu, izuzetno zadovoljna tretmanom i sve pohvale za tim Derma Venus ;)

  Josipa Dumančić, privatna poduzetnica

 • U par navrata sam koristila usluge laserske epilacije lica i ruku u Derma Venusu. Tretmani nisu gotovi, a već se vide rezultati. Specijalistica za laser Vesna Žugović spremna je odgovoriti na sva pitanja da bi vam uklonila strah i unijela povjerenje u tretman i nju. Strpljivost, uslužnost te kvaliteta kod njih ne izostaju.

  Renata Matošina

 • U Derma Venus sam došla na lasersko uklanjanje dlačica. Ljubazno osoblje te stručnost gđe.Vesne, specijalistice za laser, otklanja svaku nelagodu. Tretman je brz i neusporedivo ugodniji od svih metoda koje sam isprobala ranije. I što je najbitnije rezultat je vidljiv i trajan, a koža je mekana i glatka.

  Nataša Mandić, dipl.ing.

 • Bio na kirurškom uklanjanju madeža, brzo i bezbolno :D

  Karlo Gorički

Botox

Što je botox?

Botox je toksin kojeg proizvodi bakterija Clostridum botulinum. Tretman botoxom je 100% siguran i nema nikakav štetan utjecaj na zdravlje. Botox se najčešće koristi da smanji pojavu nekih bora lica. Također se često koristi za liječenje prekomjernog znojenja (hiperhidroza).

Kako botox djeluje?

Botulinum toksin injekcije blokiraju određene kemijske signale iz živaca. Najčešća uporaba botoxa je privremeno opustiti mišiće lica koji uzrokuju bore, kao što su:
- Linije između obrva
- Borice oko očiju, linije iz kutova očiju
- Brazde na čelu, vodoravne linije koje se tvore kada se podignu obrve

Osim ovih kozmetičkih postupaka, koji jednostavno poboljšavaju izgled, botulinum toksin injekcije se također koriste za liječenje Hiperhidroze-prekomjernog znojenja. U stanju prekomjernog znojenja, javlja se znojenje čak i kad temperatura nije visoka, niti vježbate, već tijelo jednostavno potiče znojenje.

Rizici

Botox injekcije su potpuno sigurne kada tretman obavlja iskusni liječnik.Najčešće nuspojave su oticanje ili modrice na mjestu uboda, glavobolja ili rijetko simptomi slični gripi. Liječnici općenito preporučuju ne raditi tretmane botoxom kada ste trudni ili dojite. Liječnik Vas može savjetovati o postupku i može Vam pomoći savjetom kako najbolje udovoljiti Vašim potrebama i željenom izgledu. Liječnik će morati znati ako ste primili injekcije botulinum toksina u posljednja četiri mjeseca. Također informirajte liječnika ukoliko ste alergični na neke lijekove ili uzimate terapiju protiv zgrušavanja krvi.

Prije zahvata

Iako većina ljudi uredno tolerira ubrizgavanje, može se aplicirati krema za anesteziju 20-ak minuta prije zahvata radi postizanja maximalno ugodnog tretmana.

Tijekom postupka

Vaš liječnik će koristiti tanke igle kako bi se uvelo male količine botulinum toksina u mišiće. Broj potrebnih jedinica ovisi o mnogim čimbenicima, uključujući opseg područja koje se tretira.

Nakon postupka

Očekivano je da ćete nastaviti svoje normalne dnevne aktivnosti odmah nakon postupka. Pazite ipak, ne trljati ili masirati tretirano područje jer bi to moglo uzrokovati da toksin migrira na drugo područje. Botox obično počinje djelovati nekoliko dana nakon tretmana. Ovisno o problemu koji se tretira, učinak može trajati 3 – 12 mjeseci. Za održavanje učinka, potrebno je redovito koristiti injekcije botoxa.