Naši klijenti o nama...

 • U Derma Venus sam došla temeljem preporuke poznanice koja je bila izuzetno zadovoljna tretmanom epilacije dlaka na licu laserom. Dlake na licu skidam godinama, različitim metodama, ali ni jedna nije bila toliko učinkovita kao ova u Derma Venusu - dlaka više nema!!! Također, duže vremena borim se i sa pigmentacijskim mrljama i nakon mezoterapije, izuzetno sam zadovoljna rezultatom - moje lice izgleda puno, puno bolje. Uz to, u Derma Venusu je odlična atmosfera uz profesionalan i srdačan pristup!

  Martina Levačić

 • Bila sam na tretmanu osvježenja usnica kod dr Natalije Pavlović. Uz obilje informacija i dobru volju, dr Pavlović je izuzetno profesionalno i razumljivo objasnila cijelu proceduru. Rezultati odlični, sve pohvale.

  Adela Plevanč, knjigovotkinja

 • Derma Venus sam došla na preporuku prijateljice koja je isto bila na tretmanu laserske epilacije dlaka. Tretman je bio vrlo ugodan, a željeni rezultati postignuti u dogovorenom roku. Specijalistica za laser Vesna Žugović bila je stručna te izuzetno strpljiva i spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završene epilacije što mi je jako pomoglo u daljnjem održavanju lijepe i mladenačke kože lica. Svima bih preporučila Derma Venus i laser epilaciju sa najboljim Candela laserom zbog odličnih rezultata.

  Sandra Mihelčić, poslovna savjetnica

 • Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me na dermatološkom pregledu kod dr Ante Perice u ordinaciji Derma Venus. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je dr Perica fokusiran da riješi svaki dermatološki probem na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti.

  Vlado Budić, državni službenik

 • Išla sam na mikrodermoabraziju u ordinaciju Derma Venus i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i uslugom. Tretman je radila med.sestra Željka izuzetno profesionalno i moje je lice zasjalo već nakon 1 tretmana. Sve u svemu, izuzetno zadovoljna tretmanom i sve pohvale za tim Derma Venus ;)

  Josipa Dumančić, privatna poduzetnica

 • U par navrata sam koristila usluge laserske epilacije lica i ruku u Derma Venusu. Tretmani nisu gotovi, a već se vide rezultati. Specijalistica za laser Vesna Žugović spremna je odgovoriti na sva pitanja da bi vam uklonila strah i unijela povjerenje u tretman i nju. Strpljivost, uslužnost te kvaliteta kod njih ne izostaju.

  Renata Matošina

 • U Derma Venus sam došla na lasersko uklanjanje dlačica. Ljubazno osoblje te stručnost gđe.Vesne, specijalistice za laser, otklanja svaku nelagodu. Tretman je brz i neusporedivo ugodniji od svih metoda koje sam isprobala ranije. I što je najbitnije rezultat je vidljiv i trajan, a koža je mekana i glatka.

  Nataša Mandić, dipl.ing.

 • Bio na kirurškom uklanjanju madeža, brzo i bezbolno :D

  Karlo Gorički

Derma Venus iskustvo

Da biste ostvarili maksimalnu korist dolaskom k nama, opće informacije i smjernice u nastavku pomoći će Vam da to postignete.

Vaš dolazak

Stići malo ranije je sjajna ideja, i opustiti se prije zakazanog termina.

Možda želite neko osvježenje za opuštanje ili jednostavno želite provesti vrijeme pregledavanjem širokog niza stručne i druge literature ili upoznavanja novih proizvoda medicinske kozmetike koju ćemo Vam rado prezentirati.

Kasni dolasci

Ako dođete do 15 minuta kasnije od svog zakazanog termina, ponudit ćemo vam ostatak Vašeg vremena, a mi ćemo učiniti sve što možemo kako bi probali primiti Vas i ponuditi uslugu koju ste zakazali.

Upoznavanje s tretmanom

Imajte na umu da svi tretmani uključuju 15 minuta vremena za upoznavanje s tretmanom. To omogućava vrijeme za konzultacije.

Zdravstveni problemi

Molimo Vas da nas obavijestite prije tretmana, ako imate bilo kakvih napomena u vezi svog zdravlja ili liječenja. Molimo obavijestite nas prilikom rezervacije, ako ste trudni, tako da se možemo savjetovati o tretmanima i prilagoditi tehnike koje su sigurne za trudnoću.

Tišina

Da biste najbolje iskoristili svoje vrijeme, provjerite da li je Vaš mobilni uređaj isključen prije Vašeg tretmana.

Mišljenja

Trudimo se osigurati najbolju moguću uslugu i iskustvo, a povratne informacije su vrlo važno za nas. Ako želite podijeliti svoje pozitivno iskustvo, ponuditi mišljenja i prijedloge ili nas obavijestiti ako usluga nije dosegla Vaša očekivanja, rado bismo to čuli od Vas.

Možete razgovarati s članom tima Derma Venus ili poslati nam mail na :

Otkazivanje

Ako trebate otkazati ili promijeniti termin ili tretman molimo najaviti najmanje 24 sata prije vašeg zakazanog termina.