Naši klijenti o nama...

 • U Derma Venus sam došla temeljem preporuke poznanice koja je bila izuzetno zadovoljna tretmanom epilacije dlaka na licu laserom. Dlake na licu skidam godinama, različitim metodama, ali ni jedna nije bila toliko učinkovita kao ova u Derma Venusu - dlaka više nema!!! Također, duže vremena borim se i sa pigmentacijskim mrljama i nakon mezoterapije, izuzetno sam zadovoljna rezultatom - moje lice izgleda puno, puno bolje. Uz to, u Derma Venusu je odlična atmosfera uz profesionalan i srdačan pristup!

  Martina Levačić

 • Sve pohvale za cijelo osoblje Derma Venus 😊. Dr.Veir mi je radio PRP mezoterapiju i sve druge tretmane. Prezadovoljna sam 😊. Moja preporuka za sve one koji nisu bili jer su za mene čista desetka 😊😊😊. Veliki pozdrav za naj sestru Zeljku.

  Slavica B. Zagreb

 • Bila sam na tretmanu osvježenja usnica kod dr Natalije Pavlović. Uz obilje informacija i dobru volju, dr Pavlović je izuzetno profesionalno i razumljivo objasnila cijelu proceduru. Rezultati odlični, sve pohvale.

  Adela Plevanč, knjigovotkinja

 • Bio sam na tretmanu pomlađivanja kod dr.Zorana Veira i mogu ga samo pohvaliti. Sjajan je doktor - izuzetno stručan i strpljiv, pristupačan i zainteresiran za sva dodatna pitanja. Bio je otvoren i za komunikaciju telefonom u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica. Problem izborane i umorne kože sam uspješno riješio, te bih svakako preporučio dr Veira svakome tko želi u kratkom roku doći do željenih rezultata.

  Miro Kasumović, manager prodaje

 • Derma Venus sam došla na preporuku prijateljice koja je isto bila na tretmanu laserske epilacije dlaka. Tretman je bio vrlo ugodan, a željeni rezultati postignuti u dogovorenom roku. Specijalistica za laser Vesna Žugović bila je stručna te izuzetno strpljiva i spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završene epilacije što mi je jako pomoglo u daljnjem održavanju lijepe i mladenačke kože lica. Svima bih preporučila Derma Venus i laser epilaciju sa najboljim Candela laserom zbog odličnih rezultata.

  Sandra Mihelčić, poslovna savjetnica

 • Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me na dermatološkom pregledu kod dr Ante Perice u ordinaciji Derma Venus. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je dr Perica fokusiran da riješi svaki dermatološki probem na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti.

  Vlado Budić, državni službenik

 • Išla sam na mikrodermoabraziju u ordinaciju Derma Venus i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i uslugom. Tretman je radila med.sestra Željka izuzetno profesionalno i moje je lice zasjalo već nakon 1 tretmana. Sve u svemu, izuzetno zadovoljna tretmanom i sve pohvale za tim Derma Venus ;)

  Josipa Dumančić, privatna poduzetnica

 • U par navrata sam koristila usluge laserske epilacije lica i ruku u Derma Venusu. Tretmani nisu gotovi, a već se vide rezultati. Specijalistica za laser Vesna Žugović spremna je odgovoriti na sva pitanja da bi vam uklonila strah i unijela povjerenje u tretman i nju. Strpljivost, uslužnost te kvaliteta kod njih ne izostaju.

  Renata Matošina

 • U Derma Venus sam došla na lasersko uklanjanje dlačica. Ljubazno osoblje te stručnost gđe.Vesne, specijalistice za laser, otklanja svaku nelagodu. Tretman je brz i neusporedivo ugodniji od svih metoda koje sam isprobala ranije. I što je najbitnije rezultat je vidljiv i trajan, a koža je mekana i glatka.

  Nataša Mandić, dipl.ing.

 • Bio na kirurškom uklanjanju madeža, brzo i bezbolno :D

  Karlo Gorički

U medijima

Golf club magazin - 10. 9. 2018.

U novom broju magazina za golf i top management GOLF KLUB, intervju sa Vesnom Žugović, vlasnicom DERMA VENUS centra o naprednim tehnologijama u estetici, ali i o opuštanju i igranju golfa.

Poslovni savjetnik.com - 30. 10. 2015.

Najnovije tehnike u svijetu estetike

Intervju sa Vesnom Žugović, vlasnicom i voditeljicom Derma Venus centra.
Nekoliko savjeta o hit tretmanima pomlađivanja: pomlađivanje kože vlastitim masnim stanicama, estetika intime, PRP metoda, lasersko uklanjanje pigmentacija i dlačica. Tretmani koji traju nekoliko minuta a rezultati godinama!

PLAYBOY - broj 213, travanj 2015.

Male DERMA VENUS intervencije za nju i njega.

U broju 213 magazina Playboy, naši doktori izabrali su TOP 5 tretmana za nju i njega...
Jeste li već nešto odabrali za sebe?

GRAZIA - broj 186, studeni 2014.

DERMA VENUS - Sve za ljepotu na jednom mjestu.

Članak u časopisu GRAZIA obuhvaća tekst o analizi kože, laserskoj epilaciji, 3D mezonitima. Za naš Candela GentleLase PRO laser (jedini u Hrvatskoj) iskusni Dr. Veir kaže: "Koristim ono što znam da donosi pouzdane rezultate za lasersko uklanjanje dlaka."

PLAYBOY - broj 205, kolovoz 2014.

Prvi i jedini laser Candela u Hrvatskoj

Prim. dr. sc. Zoran Veir iz poliklinike Leptir i privatne dermatološke ordinacije DERMA VENUS, po prvi put je doveo u Hrvatsku svjetski poznat laser Candela GentleLase Pro-U.

JET-SET - broj 133, srpanj/kolovoz 2014.

Prvi i jedini laser Candela u Hrvatskoj

Prim. dr. sc. Zoran Veir iz poliklinike Leptir i privatne dermatološke ordinacije DERMA VENUS, po prvi put je doveo u Hrvatsku svjetski poznat laser Candela GentleLase Pro-U.

LJEPOTA I ZDRAVLJE - broj 71, srpanj 2014.

Prvi i jedini laser Candela u Hrvatskoj

Candela GentleLase Pro-U je premijer laser u estetskoj industriji. Idealno je rješenje za uklanjanje dlaka, pigmentiranih promjena i lječenje vaskularnih lezija.