Naši klijenti o nama...

 • U Derma Venus sam došla temeljem preporuke poznanice koja je bila izuzetno zadovoljna tretmanom epilacije dlaka na licu laserom. Dlake na licu skidam godinama, različitim metodama, ali ni jedna nije bila toliko učinkovita kao ova u Derma Venusu - dlaka više nema!!! Također, duže vremena borim se i sa pigmentacijskim mrljama i nakon mezoterapije, izuzetno sam zadovoljna rezultatom - moje lice izgleda puno, puno bolje. Uz to, u Derma Venusu je odlična atmosfera uz profesionalan i srdačan pristup!

  Martina Levačić

 • Sve pohvale za cijelo osoblje Derma Venus 😊. Dr.Veir mi je radio PRP mezoterapiju i sve druge tretmane. Prezadovoljna sam 😊. Moja preporuka za sve one koji nisu bili jer su za mene čista desetka 😊😊😊. Veliki pozdrav za naj sestru Zeljku.

  Slavica B. Zagreb

 • Bila sam na tretmanu osvježenja usnica kod dr Natalije Pavlović. Uz obilje informacija i dobru volju, dr Pavlović je izuzetno profesionalno i razumljivo objasnila cijelu proceduru. Rezultati odlični, sve pohvale.

  Adela Plevanč, knjigovotkinja

 • Bio sam na tretmanu pomlađivanja kod dr.Zorana Veira i mogu ga samo pohvaliti. Sjajan je doktor - izuzetno stručan i strpljiv, pristupačan i zainteresiran za sva dodatna pitanja. Bio je otvoren i za komunikaciju telefonom u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica. Problem izborane i umorne kože sam uspješno riješio, te bih svakako preporučio dr Veira svakome tko želi u kratkom roku doći do željenih rezultata.

  Miro Kasumović, manager prodaje

 • Derma Venus sam došla na preporuku prijateljice koja je isto bila na tretmanu laserske epilacije dlaka. Tretman je bio vrlo ugodan, a željeni rezultati postignuti u dogovorenom roku. Specijalistica za laser Vesna Žugović bila je stručna te izuzetno strpljiva i spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završene epilacije što mi je jako pomoglo u daljnjem održavanju lijepe i mladenačke kože lica. Svima bih preporučila Derma Venus i laser epilaciju sa najboljim Candela laserom zbog odličnih rezultata.

  Sandra Mihelčić, poslovna savjetnica

 • Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me na dermatološkom pregledu kod dr Ante Perice u ordinaciji Derma Venus. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je dr Perica fokusiran da riješi svaki dermatološki probem na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti.

  Vlado Budić, državni službenik

 • Išla sam na mikrodermoabraziju u ordinaciju Derma Venus i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i uslugom. Tretman je radila med.sestra Željka izuzetno profesionalno i moje je lice zasjalo već nakon 1 tretmana. Sve u svemu, izuzetno zadovoljna tretmanom i sve pohvale za tim Derma Venus ;)

  Josipa Dumančić, privatna poduzetnica

 • U par navrata sam koristila usluge laserske epilacije lica i ruku u Derma Venusu. Tretmani nisu gotovi, a već se vide rezultati. Specijalistica za laser Vesna Žugović spremna je odgovoriti na sva pitanja da bi vam uklonila strah i unijela povjerenje u tretman i nju. Strpljivost, uslužnost te kvaliteta kod njih ne izostaju.

  Renata Matošina

 • U Derma Venus sam došla na lasersko uklanjanje dlačica. Ljubazno osoblje te stručnost gđe.Vesne, specijalistice za laser, otklanja svaku nelagodu. Tretman je brz i neusporedivo ugodniji od svih metoda koje sam isprobala ranije. I što je najbitnije rezultat je vidljiv i trajan, a koža je mekana i glatka.

  Nataša Mandić, dipl.ing.

 • Bio na kirurškom uklanjanju madeža, brzo i bezbolno :D

  Karlo Gorički

Korekcija nosa

Prim. Doc.dr. Zoran Veir

spec. kirurg, subspec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije

Korekcija nosa (korektivna rinoplastika) predstavlja jedan od najčešćih zahvata estetske kirurgije. Bavi se estetikom nosa i saniranjem problema njegove funkcionalnosti.

Korektivna rinoplastika korigira nepravilnosti, velličinu i oblik nosa.

Najčešće korekcije:

 • izraženog grebena nosa (grba)
 • veličine nosa
 • širine nosa
 • dužine nosa
 • ispravljanje oblika nosa (asimetričan, povijen, sedlast nos)
 • septoplastika – korekcija poremećaja disanja (operacija devijacije septuma)

Septoplastika

Septoplastika predstavlja kirurški zahvat kojim se korigira nosna pregrada, uklanjaju deformiteti, postavlja u pravu poziciju, što rezultira njenom potpunom funkcionalnošću. Simptomi devijacije septuma su otežano disanje na nos, začepljen nos, česta krvarenja na nos, učestale upale sinusa, glavobolje, vrtoglavice. Uzroci devijacije mogu biti povreda nosa već prilikom samog porođaja, u djetinjstvu ili uslijed pritiska na nosni septum prilikom uspravnog hoda.

Kronologija operativnog zahvata

 1. Konzultacija - konzultacija predstavlja prvi korak ka donošenju odluke o operativnom zahvatu. Specijalistu kirurgu, dr. Veiru omogućava uvid u vaše potrebe i nedoumice, ali mu i daje mogućnost obavljanja prvog pregleda.
 2. Priprema (potrebni nalazi prema uputi )
 3. Operativni zahvat
 4. Postoperativni oporavak

Vaše konzultacije u DERMA VENUS - Centar Estetike Veir možete zakazati na slijedeće brojeve telefona:

01 / 3098 200 091 / 3765 – 777 ili na mail:

Vaš izgled u sigurnim rukama – Prim.doc.dr. Zoran Veir – specijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije

098 / 769 - 384 ili veir.zoran@gmail.com

Gdje se nalazimo? » Kneza Trpimira 31, Zagreb » Radno vrijeme: 12:00h - 20:00h