Naši klijenti o nama...

 • U Derma Venus sam došla temeljem preporuke poznanice koja je bila izuzetno zadovoljna tretmanom epilacije dlaka na licu laserom. Dlake na licu skidam godinama, različitim metodama, ali ni jedna nije bila toliko učinkovita kao ova u Derma Venusu - dlaka više nema!!! Također, duže vremena borim se i sa pigmentacijskim mrljama i nakon mezoterapije, izuzetno sam zadovoljna rezultatom - moje lice izgleda puno, puno bolje. Uz to, u Derma Venusu je odlična atmosfera uz profesionalan i srdačan pristup!

  Martina Levačić

 • Bila sam na tretmanu osvježenja usnica kod dr Natalije Pavlović. Uz obilje informacija i dobru volju, dr Pavlović je izuzetno profesionalno i razumljivo objasnila cijelu proceduru. Rezultati odlični, sve pohvale.

  Adela Plevanč, knjigovotkinja

 • Derma Venus sam došla na preporuku prijateljice koja je isto bila na tretmanu laserske epilacije dlaka. Tretman je bio vrlo ugodan, a željeni rezultati postignuti u dogovorenom roku. Specijalistica za laser Vesna Žugović bila je stručna te izuzetno strpljiva i spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završene epilacije što mi je jako pomoglo u daljnjem održavanju lijepe i mladenačke kože lica. Svima bih preporučila Derma Venus i laser epilaciju sa najboljim Candela laserom zbog odličnih rezultata.

  Sandra Mihelčić, poslovna savjetnica

 • Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me na dermatološkom pregledu kod dr Ante Perice u ordinaciji Derma Venus. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je dr Perica fokusiran da riješi svaki dermatološki probem na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti.

  Vlado Budić, državni službenik

 • Išla sam na mikrodermoabraziju u ordinaciju Derma Venus i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i uslugom. Tretman je radila med.sestra Željka izuzetno profesionalno i moje je lice zasjalo već nakon 1 tretmana. Sve u svemu, izuzetno zadovoljna tretmanom i sve pohvale za tim Derma Venus ;)

  Josipa Dumančić, privatna poduzetnica

 • U par navrata sam koristila usluge laserske epilacije lica i ruku u Derma Venusu. Tretmani nisu gotovi, a već se vide rezultati. Specijalistica za laser Vesna Žugović spremna je odgovoriti na sva pitanja da bi vam uklonila strah i unijela povjerenje u tretman i nju. Strpljivost, uslužnost te kvaliteta kod njih ne izostaju.

  Renata Matošina

 • U Derma Venus sam došla na lasersko uklanjanje dlačica. Ljubazno osoblje te stručnost gđe.Vesne, specijalistice za laser, otklanja svaku nelagodu. Tretman je brz i neusporedivo ugodniji od svih metoda koje sam isprobala ranije. I što je najbitnije rezultat je vidljiv i trajan, a koža je mekana i glatka.

  Nataša Mandić, dipl.ing.

 • Bio na kirurškom uklanjanju madeža, brzo i bezbolno :D

  Karlo Gorički

Najčešća pitanja vezana uz lasersku epilaciju

Kako izgleda prvi korak po dolasku u Derma Venus centar zbog epilacije i da li se vrši neka analiza dlake tj. kože prekrivene dlakama?

 • Prvi korak je svakako razgovor oko definiranja želja i upoznavanje sa našim stručnim osobljem koje je dodatno specijalizirano za rad na laserima. Potrebno je znati da se najbolji efekti postižu kad je dlaka tamna i jaka, a koža svijetla. Liječnik ili dermatolog će Vas također pitati o mogućim faktorima koji bi mogli imati utjecaj na efikasnost Vašeg tretmana.

Koji dio tijela bi bilo dobro epilirati “za probu”?

 • S obzirom da su dlake najjače u predjelu prepona i pazuha, tu su i rezultati najbolji. Svakom bi za početak preporučili da upravo te dijelove tijela epilira. Važno je reći da se laserom mogu sigurno epilirati svi dijelovi tijela osim predjela oko očiju.

Koliki su razmaci između tretmana i koliko puta treba tretirati isto područje da bi se definitivno uklonile sve dlačice?

 • Prosječno je potrebno 4-5 tretmana, ako je sve u redu sa Vašim organizmom. S obzirom da laserski snop trajno uništava folikul dlake samo u aktivnoj fazi rasta, postupak se mora ponoviti za oko 4-6 tjedana ovisno o dijelu tijela koji se tretira, kada folikul dlake iz faze regresije i faze odmora ponovo prijeđe u fazu aktivnog rasta.

Da li je u toku tretmana dozvoljena depilacija nečim drugim, ukoliko je to nekoj osobi neophodno, zbog estetskih razloga?

 • Bitno je znati da se tri do četiri tjedna prije tretmana laserom dlake ne smiju izbjeljivati, čupati pincetom, ni depilirati voskom da se ne bi oštetio korijen dlake. U toku pripreme, dlačice se mogu uklanjati samo sa površine kože, a to znači škaricama ili britvicom. Između samih tretmana dlačice se također mogu uklanjati samo sa površine. Ako dlačicu čupate između tretmana, samo ćete povećati broj dolazaka – a samim tim i količinu novca koju bi potrošili.

Da li postoje osobe koje nisu podobne za ovaj tretman i čija koža ne može “podnijeti” laser?

 • Pacijente treba educirati i i objasniti im razliku između medicinskog lasera, kozmetičkog lasera i IPL-a. Naravno da nestručno rukovanje medicinskim laserima može izazvati ozbiljna oštećenja kože, obično prolazna, a nekad čak i trajna. Zato se osobe koje dođu u Derma Venus ne tretiraju kao klijenti u kozmetičkom salonu, već kao pacijenti, sa kompletnom anamnezom i odgovarajućom pratećom dokumentacijom, a tretmane najsavremenijim laserima obavljaju za to obučeni specijalisti. Postoji mnogo negativnih iskustava gdje su pacijenti bili zavedeni pompoznim reklamama, lažnim obećanjima, niskim cijenama usluga, trošili su i vrijeme i novac, a nisu dobili željene rezultate. Najčešće se dešava da neki salon nabavi jeftin IPL aparat i odmah krene reklama “laserski tretman”!

Koliko je tretmana potrebno i da li su tretmani bolni?

 • Potrebno je min. 4-5 tretmana, a prosjek dolaženja je 4 puta, ako je sve u redu sa hormonskim statusom. Pri tretmanu se osjeća peckanje, jače ili slabije ovisno od dijela tijela i gustoće folikula, kao i od individualnog praga osjetljivosti.

Da li ima neželjenih efekata i da li je procedura sigurna za zdravlje?

 • Ne postoje apsolutne kontraindikacije, nema neželjenih efekata. Metoda je potpuno sigurna za zdravlje. Ono što je vrlo važno, a što će Vas liječnik pitati prije tretmana laserom je sve ono što može utjecati na kvalitetu tretmana, a vezano je za Vaše zdravlje..

Koliko je veliko područje kože koje se može tretirati u jednom tretmanu kod epilacije laserom?

 • Jednim tretmanom može se obuhvatiti željena površina bez obzira na veličinu, ako to radite suvremenim laserom. Što je laser skuplji – to je brži, ali i ugodniji za pacijenta!

Koliko dugo traju efekti nakon što se završi kompletno tretiranje dlaka sa nekog područja?

 • U svijetu se laserima za epilaciju radi od 1996. Dlaka koja je tretirana laserom neće izrasti ponovo, već je to ona “uspavana” dlaka iz faze mirovanja.

Kolike su prosječne cijene epilacije cijelih nogu, podlaktica, prepona , nausnica i dr.?

 • Cijena trajne epilacije zavisi od površine koja se tretira. Točna cijena se određuje na pregledu koji je besplatan.

Kako se njeguje koža nakon svakog tretmana?

 • Nakon tretmana koža je blago crvena. Ovi simptomi su prolazni i nestaju vrlo brzo tako da se može nastaviti sa uobičajenom njegom.

Koji period tokom godine je najpreporučljiviji da se obavi laserska epilacija?

 • Laserska epilacija se može obavljati tokom cijele godine, ali je dobro postupak započeti tokom jeseni i zime, jer je jedan od preduvjeta za trajnu epilaciju da koža bude svijetla i neosunčana.

Njega nakon tretmana

 • Koža je nakon tretmana blago crvena, a rijetko kad i blago otečena, što obično nestaje za par sati. Nakon laserske epilacije treba izbjegavati vruće kupke, a na kožu preporučamo nanijeti losione za smirenje kože. Bitno je ne izlagati tretirano područje UV zrakama (sunčanje, solarij).

Odaberite tretman za koji bi ste se željeli naručiti:

Upišite vašu email adresu