Naši klijenti o nama...

 • U Derma Venus sam došla temeljem preporuke poznanice koja je bila izuzetno zadovoljna tretmanom epilacije dlaka na licu laserom. Dlake na licu skidam godinama, različitim metodama, ali ni jedna nije bila toliko učinkovita kao ova u Derma Venusu - dlaka više nema!!! Također, duže vremena borim se i sa pigmentacijskim mrljama i nakon mezoterapije, izuzetno sam zadovoljna rezultatom - moje lice izgleda puno, puno bolje. Uz to, u Derma Venusu je odlična atmosfera uz profesionalan i srdačan pristup!

  Martina Levačić

 • Bila sam na tretmanu osvježenja usnica kod dr Natalije Pavlović. Uz obilje informacija i dobru volju, dr Pavlović je izuzetno profesionalno i razumljivo objasnila cijelu proceduru. Rezultati odlični, sve pohvale.

  Adela Plevanč, knjigovotkinja

 • Derma Venus sam došla na preporuku prijateljice koja je isto bila na tretmanu laserske epilacije dlaka. Tretman je bio vrlo ugodan, a željeni rezultati postignuti u dogovorenom roku. Specijalistica za laser Vesna Žugović bila je stručna te izuzetno strpljiva i spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završene epilacije što mi je jako pomoglo u daljnjem održavanju lijepe i mladenačke kože lica. Svima bih preporučila Derma Venus i laser epilaciju sa najboljim Candela laserom zbog odličnih rezultata.

  Sandra Mihelčić, poslovna savjetnica

 • Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me na dermatološkom pregledu kod dr Ante Perice u ordinaciji Derma Venus. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je dr Perica fokusiran da riješi svaki dermatološki probem na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti.

  Vlado Budić, državni službenik

 • Išla sam na mikrodermoabraziju u ordinaciju Derma Venus i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i uslugom. Tretman je radila med.sestra Željka izuzetno profesionalno i moje je lice zasjalo već nakon 1 tretmana. Sve u svemu, izuzetno zadovoljna tretmanom i sve pohvale za tim Derma Venus ;)

  Josipa Dumančić, privatna poduzetnica

 • U par navrata sam koristila usluge laserske epilacije lica i ruku u Derma Venusu. Tretmani nisu gotovi, a već se vide rezultati. Specijalistica za laser Vesna Žugović spremna je odgovoriti na sva pitanja da bi vam uklonila strah i unijela povjerenje u tretman i nju. Strpljivost, uslužnost te kvaliteta kod njih ne izostaju.

  Renata Matošina

 • U Derma Venus sam došla na lasersko uklanjanje dlačica. Ljubazno osoblje te stručnost gđe.Vesne, specijalistice za laser, otklanja svaku nelagodu. Tretman je brz i neusporedivo ugodniji od svih metoda koje sam isprobala ranije. I što je najbitnije rezultat je vidljiv i trajan, a koža je mekana i glatka.

  Nataša Mandić, dipl.ing.

 • Bio na kirurškom uklanjanju madeža, brzo i bezbolno :D

  Karlo Gorički

Laserski tretmani

GentleLase Pro -U
PRVI I JEDINI LASER CANDELA U HRVATSKOJ

Vrhunska američka laser tehnologija konačno u Hrvatskoj.

DERMA VENUS – privatna dermatološka ordinacija po prvi put dovodi u Hrvatsku svjetski poznat laser CANDELA GentleLase Pro–U.

Vrhunska tehnologija za vrhunske rezultate

Najnoviji model lasera CANDELA - GENTLE LASE PRO –U
Brži i učinkovitiji od svih do sada
Povećana raznovrsnost tretmana
GentleLase Pro-U je premijer laser u estetskoj industriji.

Idealno je rješenje za uklanjanje dlaka, pigmentnih promjena i liječenje vaskularnih lezija. Brz je i ima napredne mogućnosti koje nastavljaju izvanredne rezultate koji su zaslužili povjerenje praktičara diljem svijeta.

GentleLase Pro-U je laser za vrhunske rezultate.

Poboljšajte svoju kožu s Candela kvalitetom
Odaberite jedan od tretmana
• Uklanjanje dlačica (idealno za Fitzpatrick tipove kože I - IV)
• uklanjanje epidermalnih pigmentnih lezija
- Hiperpigmentacije
- Staračke pjege
- sunčane Pjege
• Liječenje vaskularnih anomalija
• Pomlađivanje kože, uklanjanje sitnih bora, zatezanje kože - fotorejuvenation

GentleLase Pro-U je po mnogima "zlatni standard" u laserskom uklanjanju dlaka. Visoko-razvijeni aleksandrit laser u kombinaciji s iskustvom u uklanjanju dlaka znači da ćete dobiti učinkovit laserski tretman za uklanjanje dlaka koji vodi do najboljih rezultata.

Kako lasersko uklanjanje dlaka funkcionira?

Laserski snop stvara visok intenzitet svjetlosti koja prodire duboko u tkivo kože gdje se isporučuje kontrolirana količina topline usmjerena samo na korijen dlake. Candela je patentirala dinamičko hlađenje uređaja ™ (DCD ™ tehnologija) koje štiti gornje slojeve kože,a ne utječe na laserski tretman.

Što mogu očekivati tijekom tretmana?

Laserski tretmani se obavljaju u posebno opremljenim ordinacijama uz nadzor doktora. Svi u sobi će nositi zaštitne naočale kako bi zaštitili svoje oči od laserske svjetlosti. Nakon dogovora o području tretiranja laserom, odredit će se stanje kože, vrsta kože prema Fitzpatrickovoj skali i odrediti jačinu snopa laserske svjetlosti , te preporuka broja tretmana. Svakom laserskom pulsu će prethoditi kratki puls hlađenja koje štiti kožu. Tretiranje laserom može trajati samo nekoliko minuta, pa sve do jedan sat, ovisno o veličini područja koji se tretira.

Boli li?

Neki pacijenti mogu osjetiti blagi nemir s laserskim impulsom, ponekad opisano kao blago peckanje. Ovaj nemir je minimiziran Candela DCD hlađenjem. Kod nekih pacijenata, topički anestetik se može koristiti prije tretmana. Anestetik mora biti primijenjen 30 minuta prije tretmana.

Koliko tretmana će mi trebati?

Točan broj potrebnih tretmana varira od osobe do osobe, ali i od područja koje se tretira laserom, ali obično je između 4 i 6 tretmana. Proces za uklanjanje dlaka je učinkovit samo kad je dlaka u aktivnoj fazi rasta, te je potrebno nekoliko tretmana kako bi se obuhvatile sve dlake.

Jesu li tretmani trajni?

Lasersko uklanjanje dlaka je "dugotrajno smanjenje dlaka". Rezultati su trajni, s oko 80-90% smanjenja rasta dlačica. I dalje će biti poneka dlaka, ali većina područja će biti bez dlaka.

Kako se pripremiti za tretman?

Pacijenti zakazani za tretman uklanjanja dlaka trebaju izbjegavati šest tjedana prije početka tretmana lasera, izravno izlaganje solariju ili izlaganje suncu. To uključuje i kreme za tamnjenje. Prije samog tretmana površine za lasersku epilaciju treba obrijati, a kožu treba temeljito očistiti i osušiti, ukloniti šminku, kreme ili ulja sa površine prije tretiranja laserom.

Što mogu očekivati nakon tretiranja laserom?

Pacijenti trebaju izbjegavati izlaganje suncu prije i nakon tretmana, a treba primijeniti zaštitu od sunca (SPF 30 ili više), kada izlaze vani. U prvih nekoliko dana nakon tretiranja laserom, ne koristiti sredstva za čišćenje na tretiranom području. Tretirana površina može biti ružičaste ili crvene boje. To obično prolazi samo po sebi nakon nekoliko sati ili u roku od 2 dana. Led oblozi mogu se primijeniti , ako je potrebno.

Postoje li nuspojave?

Rizici su minimalni. Nuspojave mogu uključivati crvenilo i obično ne traju duže od nekoliko dana. Crvenilo i oticanje oko folikula dlake su zapravo željeni klinički rezultati i ukazuju na to da su folikuli odgovorili na liječenje. Rizik od nuspojava je uvelike smanjen izbjegavajući izlaganje suncu prije i nakon tretmana!

Područja koja mogu biti tretirana sa laserom za uklanjanje dlačica?

Svako područje može biti tretirano s laserom za uklanjanje dlaka s izuzetkom trepavice i obrve. Ta područja su preblizu očima. Uobičajeni tretman su:
• Ispod pazuha
• Bikini
• Poviše usana
• Brada
• Noge
• Leđa
• Ruke
• Prsa

Kakav laser koristite?

Candela je poznata po svojoj vrhunskoj opremi, koja koristi svoj patentirani Dinamički rashladni uređaj ™ (DCD ™) za veću udobnost pacijenta. GentleLase ® Pro-U je po mnogima "zlatni standard" u opremi laserskog uklanjanja dlaka.

Trebam li konzultacije?

Preporučujemo konzultacije kako bi odgovoriti na sva pitanja koja imate, i kako bi Vas upoznali s detaljima postupka korištenja lasera. Poslušat ćemo vaša očekivanja i ponuditi realne rezultate. Ovisno o području, a ako ste kandidat za laserski tretman, ponekad se postupak laserom može obaviti i u vrijeme konzultacija.

Odgovore na ova i druga pitanja potražite ovdje