Lasersko uklanjanje dlačica bikini područja

Naši klijenti o nama...

 • U Derma Venus sam došla temeljem preporuke poznanice koja je bila izuzetno zadovoljna tretmanom epilacije dlaka na licu laserom. Dlake na licu skidam godinama, različitim metodama, ali ni jedna nije bila toliko učinkovita kao ova u Derma Venusu - dlaka više nema!!! Također, duže vremena borim se i sa pigmentacijskim mrljama i nakon mezoterapije, izuzetno sam zadovoljna rezultatom - moje lice izgleda puno, puno bolje. Uz to, u Derma Venusu je odlična atmosfera uz profesionalan i srdačan pristup!

  Martina Levačić

 • Bila sam na tretmanu osvježenja usnica kod dr Natalije Pavlović. Uz obilje informacija i dobru volju, dr Pavlović je izuzetno profesionalno i razumljivo objasnila cijelu proceduru. Rezultati odlični, sve pohvale.

  Adela Plevanč, knjigovotkinja

 • Derma Venus sam došla na preporuku prijateljice koja je isto bila na tretmanu laserske epilacije dlaka. Tretman je bio vrlo ugodan, a željeni rezultati postignuti u dogovorenom roku. Specijalistica za laser Vesna Žugović bila je stručna te izuzetno strpljiva i spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završene epilacije što mi je jako pomoglo u daljnjem održavanju lijepe i mladenačke kože lica. Svima bih preporučila Derma Venus i laser epilaciju sa najboljim Candela laserom zbog odličnih rezultata.

  Sandra Mihelčić, poslovna savjetnica

 • Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me na dermatološkom pregledu kod dr Ante Perice u ordinaciji Derma Venus. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je dr Perica fokusiran da riješi svaki dermatološki probem na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti.

  Vlado Budić, državni službenik

 • Išla sam na mikrodermoabraziju u ordinaciju Derma Venus i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i uslugom. Tretman je radila med.sestra Željka izuzetno profesionalno i moje je lice zasjalo već nakon 1 tretmana. Sve u svemu, izuzetno zadovoljna tretmanom i sve pohvale za tim Derma Venus ;)

  Josipa Dumančić, privatna poduzetnica

 • U par navrata sam koristila usluge laserske epilacije lica i ruku u Derma Venusu. Tretmani nisu gotovi, a već se vide rezultati. Specijalistica za laser Vesna Žugović spremna je odgovoriti na sva pitanja da bi vam uklonila strah i unijela povjerenje u tretman i nju. Strpljivost, uslužnost te kvaliteta kod njih ne izostaju.

  Renata Matošina

 • U Derma Venus sam došla na lasersko uklanjanje dlačica. Ljubazno osoblje te stručnost gđe.Vesne, specijalistice za laser, otklanja svaku nelagodu. Tretman je brz i neusporedivo ugodniji od svih metoda koje sam isprobala ranije. I što je najbitnije rezultat je vidljiv i trajan, a koža je mekana i glatka.

  Nataša Mandić, dipl.ing.

 • Bio na kirurškom uklanjanju madeža, brzo i bezbolno :D

  Karlo Gorički

Lasersko uklanjanje dlačica bikini područja

Uklanjanje dlaka na bikini području je ponavljajuće i neugodno iskustvo za žene i muškarce. Depilacija voskom i čupanje je bolno i dugotrajno. Brijanje je dosadno, a kao nuspojave brijanju su osip ili urasle dlake. Savršen način za postizanje trajnog rješenja je lasersko uklanjanje dlaka na bikini području. Tretmani su sigurni, učinkoviti i bezbolni.

 • Lasersko uklanjanje dlaka bikini područja može u potpunosti eliminirati urastanje dlačica
 • Tretmani bikini područja mogu zacijeliti crvene kvržice i upaljene folikule
 • Potrebno je 2-3 tretmana za potpune rezultate
 • Naši specijalisti će napraviti siguran plan za lasersko uklanjanje dlaka na temelju vašeg tipa kože i tipa dlačica
 • Osobe tamnije kože mogu se sigurno tretirati s našim Gentlease Pro laserom
 • Lasersko uklanjanje dlaka na bikini području traje nekoliko minuta i potpuno je bezbolno

Koje su prednosti laserskog uklanjanja dlačica bikini područja?
Uklanjanje dlačica bikini područja omogućuje trajne rezultate, a koža je nježna i glatka. Laser također može pomoći kod uraslih dlaka na bikini području. Uklanjanje dlaka bikini zone laserom eliminira potrebu za čestim brijanjem, čupanjem i ponovnim depilacijama. Lasersko uklanjanje dlaka je mnogo brže nego depilacija, potpuno je sigurno i bezbolno.

lasersko uklanjanje dlačica bikini područja

Koliko tretmana je potrebno za trajno uklanjanje dlaka bikini područja?
Potrebno je 2-3 tretmana za idealne rezultate na bikini području. Tretmani se obavljaju svakih 4 do 6 tjedana. Za najbolje rezultate prije, nakon i između laserskih tretmana dlake uklanjati isključivo brijanjem. To čuva folikul dlake i pruža veću učinkovitost kod slijedećeg laserskog tretmana. Prije prvog laserskog tretmana potrebno je 3-4 tjedna dlake uklanjati samo brijanjem.

Boli li uklanjanje dlaka na bikini području?
Candela laser je opremljen posebnim dinamičkim sustavom hlađenja, nanoseći na kožu hladan sprej, djelić sekunde prije laserskog impulsa, koji osigurava u potpunosti ugodan tretman. To je najbolji i najudobniji laser današnjice. Ukratko, vaš tretman je potpuno siguran, brz i bezbolan, a rezultat je nježna i glatka koža bez neželjenih dlačica.

bezbolna depilacija laserom candela Gentlelase PRO

Koliko dugo traje tretman bikini područja laserom?
Lasersko uklanjanje dlaka na bikini području traje između 2-5 minuta.Candela Gentlelase Pro laser je lider u uklanjanju dlaka, i pruža najbrži i najučinkovitiji način uklanjanja dlačica.

Mogu li druga područja tretirati u isto vrijeme?
Naravno, vrlo je česta kombinacija tretmana pazuha i bikini zone u jednom tretmanu. Koristeći najnoviji Gentlease Pro laser uklanjanje dlačica je super brzo, bezbolno i sigurno.

Iskustva klijenata koji su se riješili neželjenih dlačica sa Candela laserom:
"Nema više brijanja, iritacije i uraslih dlaka! Prvi tretman bikini područja i pazuha je odrađen u nevjerojatnih 5 minuta , apsolutno bez boli, potpuno ugodno i izvanredno iskustvo! Sad konačno mogu zaboraviti na dosadno svakodnevno brijanje koje mi je oduzimalo i vrijeme i novac!"
Marija K., Zagreb, organizatorica vjenčanja

Odaberite tretman za koji bi ste se željeli naručiti:

Upišite vašu email adresu