Naši klijenti o nama...

 • U Derma Venus sam došla temeljem preporuke poznanice koja je bila izuzetno zadovoljna tretmanom epilacije dlaka na licu laserom. Dlake na licu skidam godinama, različitim metodama, ali ni jedna nije bila toliko učinkovita kao ova u Derma Venusu - dlaka više nema!!! Također, duže vremena borim se i sa pigmentacijskim mrljama i nakon mezoterapije, izuzetno sam zadovoljna rezultatom - moje lice izgleda puno, puno bolje. Uz to, u Derma Venusu je odlična atmosfera uz profesionalan i srdačan pristup!

  Martina Levačić

 • Bila sam na tretmanu osvježenja usnica kod dr Natalije Pavlović. Uz obilje informacija i dobru volju, dr Pavlović je izuzetno profesionalno i razumljivo objasnila cijelu proceduru. Rezultati odlični, sve pohvale.

  Adela Plevanč, knjigovotkinja

 • Derma Venus sam došla na preporuku prijateljice koja je isto bila na tretmanu laserske epilacije dlaka. Tretman je bio vrlo ugodan, a željeni rezultati postignuti u dogovorenom roku. Specijalistica za laser Vesna Žugović bila je stručna te izuzetno strpljiva i spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završene epilacije što mi je jako pomoglo u daljnjem održavanju lijepe i mladenačke kože lica. Svima bih preporučila Derma Venus i laser epilaciju sa najboljim Candela laserom zbog odličnih rezultata.

  Sandra Mihelčić, poslovna savjetnica

 • Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me na dermatološkom pregledu kod dr Ante Perice u ordinaciji Derma Venus. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je dr Perica fokusiran da riješi svaki dermatološki probem na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti.

  Vlado Budić, državni službenik

 • Išla sam na mikrodermoabraziju u ordinaciju Derma Venus i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i uslugom. Tretman je radila med.sestra Željka izuzetno profesionalno i moje je lice zasjalo već nakon 1 tretmana. Sve u svemu, izuzetno zadovoljna tretmanom i sve pohvale za tim Derma Venus ;)

  Josipa Dumančić, privatna poduzetnica

 • U par navrata sam koristila usluge laserske epilacije lica i ruku u Derma Venusu. Tretmani nisu gotovi, a već se vide rezultati. Specijalistica za laser Vesna Žugović spremna je odgovoriti na sva pitanja da bi vam uklonila strah i unijela povjerenje u tretman i nju. Strpljivost, uslužnost te kvaliteta kod njih ne izostaju.

  Renata Matošina

 • U Derma Venus sam došla na lasersko uklanjanje dlačica. Ljubazno osoblje te stručnost gđe.Vesne, specijalistice za laser, otklanja svaku nelagodu. Tretman je brz i neusporedivo ugodniji od svih metoda koje sam isprobala ranije. I što je najbitnije rezultat je vidljiv i trajan, a koža je mekana i glatka.

  Nataša Mandić, dipl.ing.

 • Bio na kirurškom uklanjanju madeža, brzo i bezbolno :D

  Karlo Gorički

Lasersko uklanjanje dlačica lica, brade i vrata

Depilacija dlačica iznad gornje usne i na području brade je jedno od najčešćih područja za uklanjanje dlaka. Lasersko uklanjanje dlačica nudi trajno riješenje za razliku od učestalog brijanja ili izbjeljivanja. Gornja usna, brada i usta su područje koja zahtjevaju veliku pažnju kod tretmana, a naš specijalist u centru izvodi ovaj postupak osiguravajući maksimalnu sigurnost pacijenata. Koristimo Candela Pro laser jer je to tehnologija laserskog ukalnjanja dlaka bez boli. Laser pruža visoku sigurnost i dugotrajne rezulatate.

Važne činjenice

- Uklanjanje dlačica iznad gornje usne i na području brade je dokazano najtraženiji postupak
- Lasersko uklanjanje dlačica može trajati samo 5 minuta
- Gentlease Pro laser je najbrži i najudobniji laser za uklanjanje dlačica

Kako se laserom uklanjaju neželjene dlačice iznad usana ili na vratu?

Lasersko uklanjanje dlačica može ih potpuno i trajno ukloniti na područjima iznad usne ili brade. Postupak je učinkovit, siguran, bezbolan i izvode ga naši stručnjaci. Laserski tretman radi na principu laserskog ciljanja folikula dlake.

Boli li lasersko uklanjanje dlačica iznad usne ili na bradi?

Naš najnoviji laser, GentleLase Pro ima ugrađen uređaj za dinamičko hlađenje koji zamrzava i hladi kožu mikrosekundu prije laserskog impulsa. Zamrzavanje i hlađenje štiti gornje slojeve kože, a zbog toga je to ugodan i gotovo bezbolan postupak. Prosječna gornja usna će zahtijevati 10-ak impulsa, i uklanjanje može biti gotovo za nekoliko minuta!

Koje boje dlačica se mogu ukloniti pomoću lasera?

Lasersko uklanjanje dlačica na licu može ukloniti sve boje dlačica, osim plave i sijede dlake. To je zato što laser treba naciljati pigment ili boju u folikulu dlačice.

Koliko je tretmana potrebno?

Neželjene prekomjerne dlake na licu u područjima kao što su usne i brada zahtijevat će u prosjeku 2-3 tretmana u razmakn od 4-6 tjedana.

Odaberite tretman za koji bi ste se željeli naručiti:

Upišite vašu email adresu