Naši klijenti o nama...

 • U Derma Venus sam došla temeljem preporuke poznanice koja je bila izuzetno zadovoljna tretmanom epilacije dlaka na licu laserom. Dlake na licu skidam godinama, različitim metodama, ali ni jedna nije bila toliko učinkovita kao ova u Derma Venusu - dlaka više nema!!! Također, duže vremena borim se i sa pigmentacijskim mrljama i nakon mezoterapije, izuzetno sam zadovoljna rezultatom - moje lice izgleda puno, puno bolje. Uz to, u Derma Venusu je odlična atmosfera uz profesionalan i srdačan pristup!

  Martina Levačić

 • Bila sam na tretmanu osvježenja usnica kod dr Natalije Pavlović. Uz obilje informacija i dobru volju, dr Pavlović je izuzetno profesionalno i razumljivo objasnila cijelu proceduru. Rezultati odlični, sve pohvale.

  Adela Plevanč, knjigovotkinja

 • Derma Venus sam došla na preporuku prijateljice koja je isto bila na tretmanu laserske epilacije dlaka. Tretman je bio vrlo ugodan, a željeni rezultati postignuti u dogovorenom roku. Specijalistica za laser Vesna Žugović bila je stručna te izuzetno strpljiva i spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završene epilacije što mi je jako pomoglo u daljnjem održavanju lijepe i mladenačke kože lica. Svima bih preporučila Derma Venus i laser epilaciju sa najboljim Candela laserom zbog odličnih rezultata.

  Sandra Mihelčić, poslovna savjetnica

 • Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me na dermatološkom pregledu kod dr Ante Perice u ordinaciji Derma Venus. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je dr Perica fokusiran da riješi svaki dermatološki probem na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti.

  Vlado Budić, državni službenik

 • Išla sam na mikrodermoabraziju u ordinaciju Derma Venus i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i uslugom. Tretman je radila med.sestra Željka izuzetno profesionalno i moje je lice zasjalo već nakon 1 tretmana. Sve u svemu, izuzetno zadovoljna tretmanom i sve pohvale za tim Derma Venus ;)

  Josipa Dumančić, privatna poduzetnica

 • U par navrata sam koristila usluge laserske epilacije lica i ruku u Derma Venusu. Tretmani nisu gotovi, a već se vide rezultati. Specijalistica za laser Vesna Žugović spremna je odgovoriti na sva pitanja da bi vam uklonila strah i unijela povjerenje u tretman i nju. Strpljivost, uslužnost te kvaliteta kod njih ne izostaju.

  Renata Matošina

 • U Derma Venus sam došla na lasersko uklanjanje dlačica. Ljubazno osoblje te stručnost gđe.Vesne, specijalistice za laser, otklanja svaku nelagodu. Tretman je brz i neusporedivo ugodniji od svih metoda koje sam isprobala ranije. I što je najbitnije rezultat je vidljiv i trajan, a koža je mekana i glatka.

  Nataša Mandić, dipl.ing.

 • Bio na kirurškom uklanjanju madeža, brzo i bezbolno :D

  Karlo Gorički

Trajno uklanjanje dlaka ispod pazuha

Lasersko uklanjanje dlaka ispod pazuha je jedan od najčešćih postupaka. Uklanjanje dlačica može se smatrati trajno u većini slučajeva, a eliminirati će često brijanje i depiliranje. Nema više iritacije kože, osipa i crvenila. Postupak koji kod nas traje nekoliko minuta može vam uštedjeti jako puno vremena!

Trajno uklanjanje dlačica može se postići laserskim tretmanom koji traje 60 sekundi, a korištenje najmodernijeg GentleLase Pro lasera čini ga bezbolnim i udobnim.

Koliko je tretmana potrebni za potpuno uklanjanje dlaka ispod pazuha?

Većini pacijenata potrebno je između 2-3 tretmana. Koristeći najnoviji laser, za depilaciju pojedinog pazuha potrebna je jedna minuta.

Boli li lasersko uklanjanje dlaka?

Ne, ovaj postupak je gotovo bezbolan, osobito s najsuvremenijom tehnologijom hlađenja kože s našim GentleLase laserom koji ima dinamičko hlađenje koje zamrzava i hladi kožu mikrosekundu prije laserskog impulsa. Zamrzavanje i hlađenje štiti gornje slojeve kože, a zbog toga je to ugodan i gotovo bezbolan postupak.

Hoće li ostati poneka dlačica nakon laserskog uklanjanja?

Većini pacijenata će ostati nekoliko svijetlih dlačica ispod pazuha nakon tretmana, no one će biti meke i tanke. Nekim pacijentima sa tamnim, grubim dlakama ispod pazuha biti će potrebni dodatni tretman jednom ili dva puta godišnje.

Mogu li laserski tretmani smanjiti i znojenje?

Ne. Prekomjerno znojenje ne može se tretirati laserom, međutim, u 95% slučajeva upotrebom injekcija Botoxa može se eliminirati ili znatno smanjiti znojenje. Za više informacija o ovom postupku slobodno nas kontaktirajte.

Odaberite tretman za koji bi ste se željeli naručiti:

Upišite vašu email adresu

Upišite vaš broj telefona

Odaberite vrijeme kada želite da Vas kontaktiramo
11-15 sati
15-19 sati