svilenkasto glatke noge

Naši klijenti o nama...

 • U Derma Venus sam došla temeljem preporuke poznanice koja je bila izuzetno zadovoljna tretmanom epilacije dlaka na licu laserom. Dlake na licu skidam godinama, različitim metodama, ali ni jedna nije bila toliko učinkovita kao ova u Derma Venusu - dlaka više nema!!! Također, duže vremena borim se i sa pigmentacijskim mrljama i nakon mezoterapije, izuzetno sam zadovoljna rezultatom - moje lice izgleda puno, puno bolje. Uz to, u Derma Venusu je odlična atmosfera uz profesionalan i srdačan pristup!

  Martina Levačić

 • Bila sam na tretmanu osvježenja usnica kod dr Natalije Pavlović. Uz obilje informacija i dobru volju, dr Pavlović je izuzetno profesionalno i razumljivo objasnila cijelu proceduru. Rezultati odlični, sve pohvale.

  Adela Plevanč, knjigovotkinja

 • Derma Venus sam došla na preporuku prijateljice koja je isto bila na tretmanu laserske epilacije dlaka. Tretman je bio vrlo ugodan, a željeni rezultati postignuti u dogovorenom roku. Specijalistica za laser Vesna Žugović bila je stručna te izuzetno strpljiva i spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završene epilacije što mi je jako pomoglo u daljnjem održavanju lijepe i mladenačke kože lica. Svima bih preporučila Derma Venus i laser epilaciju sa najboljim Candela laserom zbog odličnih rezultata.

  Sandra Mihelčić, poslovna savjetnica

 • Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me na dermatološkom pregledu kod dr Ante Perice u ordinaciji Derma Venus. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je dr Perica fokusiran da riješi svaki dermatološki probem na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti.

  Vlado Budić, državni službenik

 • Išla sam na mikrodermoabraziju u ordinaciju Derma Venus i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i uslugom. Tretman je radila med.sestra Željka izuzetno profesionalno i moje je lice zasjalo već nakon 1 tretmana. Sve u svemu, izuzetno zadovoljna tretmanom i sve pohvale za tim Derma Venus ;)

  Josipa Dumančić, privatna poduzetnica

 • U par navrata sam koristila usluge laserske epilacije lica i ruku u Derma Venusu. Tretmani nisu gotovi, a već se vide rezultati. Specijalistica za laser Vesna Žugović spremna je odgovoriti na sva pitanja da bi vam uklonila strah i unijela povjerenje u tretman i nju. Strpljivost, uslužnost te kvaliteta kod njih ne izostaju.

  Renata Matošina

 • U Derma Venus sam došla na lasersko uklanjanje dlačica. Ljubazno osoblje te stručnost gđe.Vesne, specijalistice za laser, otklanja svaku nelagodu. Tretman je brz i neusporedivo ugodniji od svih metoda koje sam isprobala ranije. I što je najbitnije rezultat je vidljiv i trajan, a koža je mekana i glatka.

  Nataša Mandić, dipl.ing.

 • Bio na kirurškom uklanjanju madeža, brzo i bezbolno :D

  Karlo Gorički

Svilenkasto glatke noge

Naš najpopularniji tretman je uklanjanje dlačica na nogama. Trajno lasersko uklanjanje dlačica može zamijeniti sate brijanja, bolne depilacije trakama i čestu upotrebu krema za depilaciju.

Tretmani medicinskim laserom Candela GentleLase Pro potpuno su bezbolni i epilacija cijelih nogu i bikinija traju u prosjeku između 15-30 minuta, a rezultati traju godinama!

Koje su prednosti laserskog uklanjanja dlačica na nogama?

Nakon laserskog uklanjanja dlačica možete zaboraviti na brijanje, čupanje i kreme za depilaciju, a ujedno rješavate i problem uraslih dlačica, iziritirane kože i crvenila.

Laserska epilacija je najdugotrajniji način uklanjanja neželjenih dlačica, a kombinira impulse svjetlosne energije i hlađenje kože.

Boli li lasersko uklanjanje dlačica na nogama?

Vjerojatno ste čuli i pročitali puno priča o bolnim depilacijama. No to ne vrijedi kod nas! Naš laser ima sustav hlađenja koji štiti kožu, a istovremeno smanjuje bol. To je jedini laser s dinamičkim sustavom hlađenja – Candela Gentlease Pro Laser. Najbrža, najugodnija i najefikasnija depilacija !

Koliko tretmana je potrebno za potpuno uklanjanje neželjenih dlačica na nogama?

Za najbolje rezultate kod uklanjanje dlaka potrebno je napraviti barem 3 tretmana u razmaku od mjesec dana kako bi se laserskom epilacijom obuhvatile sve dlake, jer kao što je poznato postoje 3 faze rasta dlake.

Zašto je naša usluga uklanjanje dlaka najbolja?

Naše osoblje sastavljeno je od iskusnih medicinskih sestara, pod vodstvom stručnih dermatologa. Svi tretmani su individualno prilagođeni svakom klijentu, prema tipu kože i tipu dlačica, a tretmani se izvode vrhunskim medicinskim laserom GentleLase Pro, koji je u cijelom svijetu zlatni standard za epilaciju.

Koja područja su pogodna za lasersko uklanjanje dlaka?

Neželjene dlačice mogu biti uklonjene sa bilo kojeg dijela lica i tijela, osim područja oko očiju koje kod laserske epilacije mora biti zaštićeno posebnim naočalama i to područje se ne tretira. Najčešće tretirana područja kod žena su uklanjanje dlaka na nogama, ispod pazuha , ruke, lice i bikini područje, a kod muškaraca gornji dio lica, vrat, leđa, prsa i pazuh.

Koliko košta lasersko uklanjanje dlačica na nogama?

Cijene tretmana su u rasponu do 2.500 kuna (za cijele noge). Provjerite cijene za sve naše tretmane.

Vrlo često našim klijentima omogućavamo korištenje paketa proizvoda koji im donese uštedu i druge pogodnosti.

Lasersko uklanjanje dlačica sa Candela GentleLase Pro laserom garantirano vam smanjuje troškove i omogućava glatku kožu godinama!

Prije i Poslije

Odaberite tretman za koji bi ste se željeli naručiti:

Upišite vašu email adresu

Upišite vaš broj telefona

Odaberite vrijeme kada želite da Vas kontaktiramo
11-15 sati
15-19 sati